Nicecream – verdens nemmeste dessert

Er du typen der ofte har lyst til en kold og simpel dessert?
Eller en snack i løbet af dagen?

Så tjek denne her simple opskrift.
Du kan nemt modificere den ved f.eks. at røre noget peanutbutter eller mandelsmør i.

Du kan tilføje lidt isterninger eller bruge en klat vaniljeis i stedet for mælken, hvis du har plads til de ekstra kalorier og ønsker en lidt mere fast konsistens.

Opskriften tager 5 minutter at lave fra start til slut.

Ingredienser:

  • 100 gram frossen banan
  • 80 gram minimælk (kan sagtens udskiftes med andre væsker f.eks. soyamælk)
  • 15 gram whey 100 (jeg har anvendt chokolade-udgaven, men man kan bruge den, man bedst kan lide)

Fremgangsmåde

Alle ingredienser kommes i en blender og blendes, til den frosne banan er blendet helt ud.

Server med friske bær på toppen.

Man kan eventuelt vende lidt hakket mørk chokolade i, når man tager massen ud af blenderen.

Velbekomme.

Næringsindhold pr. 100g:
Kalorier: 95,5 kcal
7,5g protein
13,5g kulhydrat
1g fedt

Udarbejdet i samarbejde med min madskribent Cæcilie Mikkelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *