fbpx

Anmeldelser

"Havde igår min første træning med Jacob i Ringsted. Mit primære ønske var at blive presset mere end jeg selv gør normalt, samt se om der var lidt tips hist og her, til at forbedre min teknik (som jeg ellers var riiiimelig selvsikker på) Presset, det blev jeg. Mere end jeg havde forventet.! Og rent teknisk var der langt flere gode råd end jeg havde turde håbe på. Så alt i alt, selvom jeg havde store forventninger til Jacob og hans kunnen, så blev jeg positivt overrasket. MEGET. Jeg endte med at tage enormt meget brugbar viden med hjem, som jeg ved jeg får stor gavn af fremadrettet. Idag sidder jeg tilbage med en god følelse i maven, ømme skuldre og bryst, og glæder mig til mit forløb starter hos ham inden længe. De varmeste anbefalinger herfra "

"Jeg startede et 24 ugers forløb hos Jacob i sommers, og det har været guld værd. Jacob er dedikeret til sit fag, og har været engageret fra start til slut. De personlige coaching samtaler via skype har givet en helt anden dybde i samarbejdet, som ikke kunne have været opnået kun gennem mails eller telefonsamtaler. Desuden har samarbejdet hjulpet mig til meget bedre at forstå og spise hvad min krop har brug for, og hjælp til at fortsat bygge mere muskelmasse. Der er kun positive ting at sige, og Jacob har helt klart mine varmeste anbefalinger!"

"Jeg har lige afsluttet et 24 ugers forløb hos Jacob, hvor jeg har udviklet mig fysisk men i den grad også psykisk gennem hans yderst kompetente og personlige vejledning. Jeg er fuldt ud tilfreds med det, han har hjulpet mig med at opnå i løbet af forløbet, og jeg føler mig udrustet til at fortsætte på egen hånd. Han er klart den coach, jeg vil gå til, hvis jeg igen har brug for vejledning til at forbedre mig yderligere. Tak for denne gang!"

"Jeg havde æren af et 12-ugers online kost- og trænings forløb hos Jacob, og har ikke et sekund fortrudt. Jacob er den mest dedikeret person indenfor sit fag, jeg nogensinde har mødt. Det er helt tydeligt at mærke helt fra start, at han ved præcis hvad han laver. Jeg har kun positive ting at sige om Jacob, både som person, og træner! Han har min varmeste anbefaling."

TOP