Nemme æggemuffins til madpakken

Er du træt af kedelige madpakker? Eller mangler du en måde at få flere proteiner ind i din kost på? Så er det her måske løsningen.

Super lette at lave. Du laver nemt til flere dage af gangen og de kan spises både kolde og varme.

Forberedelsestiden er blot 5 minutter og så kan du sådan set bare sætte dem i ovnen og passe sig selv, imens du laver noget andet.

Du skal bruge følgende til 6 muffins:

  • 4 æg (m/l)
  • 75g frisk spinat
  • 3 små cherrytomater
  • 1/2 rød peberfrugt
  • Salt og peber

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Brug en silikoneform. Smør hullerne i formen med olivenolie og et stykke køkkenrulle.
Pisk æg med salt og peber. Hak spinat- og peberfrugt i små tern og blandt det med æggemassen.
Fordel massen jævnt i formen. Hullerne skal være ca. halvt fyldte, så der er plads til, at æggemassen kan hæve.
Skær cherrytomaterne i halve eller kvarte, og pynt på toppen, inden de sættes i ovnen.
Bages i 12-15 minutter ved 200 grader.

Velbekomme

Kalorier pr. stk.: 61 kcal

Næringsindhold pr. 100g:
88 kcal
8,2g Protein
0,2g Kulhydrat
5,5g Fedt

Udarbejdet i samarbejde med min madskribent Cæcilie Mikkelsen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *