Skal du stille op og mangler coaching
og vejledning?

Så er du kommet til rette sted. Jeg tilbyder hvert år et begrænset antal pladser til konkurrenceprep-coaching på Team Aesthetic Dominance.

Om du stiller op i DBFF, DNFF eller WBFF er for mig ligegyldigt. Jeg tager som hovedregel maksimalt 10 atleter ind til hvert stævne, hvilket sætter en grænse for min tilgængelighed. Det skulle dog til gengæld gerne være med til at skabe kvalitet for dig. Jeg kan tilbyde mere end 14 års erfaring med bodybuilding, fitnesstræning og kostplaner.

Startgebyret

3.500,-

Kontingentet

1.500,-

Der betales kontingent fra 2. måned og frem.

Koncept POI60

I årene 2011-2014 har jeg udviklet mit eget program koncept; POI60, som danner udgangspunkt for skræddersyede planer, til den enkelte atlet.

Så ønsker du en coach der har erfaring med hvad der faktisk virker, og som ikke er bange for at sige sin ærlige mening – så er du kommet til rette sted.

Her er der ingen “cookie cutter” planer og bullshit protokoller til overpriser, men rigtig coaching til rimelige priser.

For yderligere information, send mig en mail på mail@jschristensen.dk – og jeg svarer tilbage hurtigst muligt. Alle forløb påbegyndes løbende.
Der er begrænsede pladser, og optages efter først-til-mølle princippet.

Tips og tricks

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv inspireret hver måned!

TOP